Felhasználási feltételek

Ez a honlap cégeknek készült, fogyasztókkal vagy magánszemélyekkel semmilyen üzleti kapcsolatba nem lépünk!

Webáruház üzemeltetője

Szolgáltató neve Nagy Mihály Gyógynövény Kft
E-mail címe info@nam.hu
Telefonszáma +36 35 300 396
Címe 2660 Balassagyarmat, Ipolypart út 2/a
Cégjegyzék száma 12-09-000975
Adószám 10524888-2-12
Nyilvántartásba vevő szerv Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága
Bankszámla szám 11741017-20025452
Békéltető testület neve Nógrád Megyei Békéltető Testület (Salgótarján, Alkotmány út 9/a. fsz. 4. — 32/520-860 — nkik@nkik.hu – www.bekeltetes-nograd.hu). A békéltető testületi eljárásban az eladót együttműködési kötelezettség terheli.

Tárhelyszolgáltató

A www.nam.hu webáruház az Dotroll Kft szerverén fut.

Tárhelyszolgáltató Dotroll Kft
Tárhelyszolgáltató email címe support@dotroll.com
Tárhelyszolgáltató címe 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5
Tárhelyszolgáltató adószáma 13962982-2-42

Adatvédelmi nyilatkozat

Nagy Mihály Gyógynövény Kft nem tárol adatokat.

Jogi Nyilatkozat

A cég képviselője: Nagy Attila ügyvezető

A honlapon található összes tartalom (képek, termékek, szövegek) a Nagy Mihály Gyógynövény Kft tulajdona, beleegyezése nélkül más oldalon, más adatbázisban fel nem használható.

A képek csak illusztrációk!

Felelősség kizárása

Figyelmeztetés a gyógynövények alkalmazásához!

A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt minden esetben kérje ki gyógyszerésze, kezelőorvosa tanácsát, mert ők az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabott tanácsot tudnak adni az alkalmazható növényi eredetű készítményekkel kapcsolatban!

A gyógynövény ismertetők “Figyelmeztetés” rovatában leírtak feltétlenül szükségesek annak mérlegeléséhez, hogy a felhasználó valamely gyógynövényt biztonsággal alkalmazhat-e orvosi ellátást nem igénylő panaszaira.

Valamely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység kizárja a növény további felhasználását, és ilyenkor azonnal szakorvoshoz kell fordulni!

Erős hatású szerek gyógyászati célra történő felhasználása csak orvosi előírás alapján és gyógyszerész által elkészített gyógyszerformában történhet.

Terhesség és súlyos megbetegedések fennállása esetén a gyógynövényterápia alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Belső vérzések, cukorbetegség, gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás, migrén, bélszűkület, epilepszia, asztma, lázzal járó akut megbetegedések, krónikus vesebetegség és szívműködési zavarok stb. nem kezelhetők kizárólag növényi eredetű gyógyhatású termékekkel, de a gyógynövényi részekből készült szerek orvosi felügyelettel a klasszikus gyógyszeres terápia mellett kiváló kiegészítő szerepet tölthetnek be a gyógyításban.

A Nagy Mihály Gyógynövény Kft írásai az internet témához kapcsolódó oldalainak, valamint szakirodalmak felhasználásával, azok tanácsait figyelembe véve készültek.

A gyógynövények felhasználásának bizonyos esetekben és állapotok mellett kis dózisban is lehetnek káros egészségügyi hatásai, ezért

Az itt leírtak alkalmazása csak saját felelősségre történhet!

A Nagy Mihály Gyógynövény Kft oldalain megjelenő tartalmak helyességéért semmiféle felelősséget nem vállal, azokat csak informális jelleggel közli és kifejezetten hangsúlyozza, hogy a lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról a gyógynövények alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!